Jar Skøyte- og ishockeyskole

Skøyting og ishockey betrakter vi ubeskjedent, men faktisk ikke uten grunn, som verdens beste og mest utviklende barneidrett. Balanse, koordinasjon, utholdenhet, styrke, spilleforståelse og samarbeid er bare noen av mange stikkord. Det er som å spille fotball på glatt is i tredobbelt tempo. Ingen andre barneidretter gir mer tilbake teknisk, taktisk og fysisk, og på isen kommer lærings- og mestringsopplevelser fort og ofte.

PÅMELDING

Oppstart

  • Høst: Lørdag 10. oktober kl. 10:00-11:00
  • Etter jul: Tirsdag 3. januar kl. kl. 17.30-18:30

Skøyteskolen

20 treninger før jul, 20 etter jul fram til 25.mars.

Praktisk informasjon

Oppmøte

Alle må møte 30 min før treningstiden, slik at barna er klar og ferdig skiftet til timen begynner - 50 minutter går fort! For å klare å holde struktur på treningen, er det viktig at voksnes nærvær på isen begrenses til de som skal være med å trene barna, og som har på skøyter. Dette er viktig for at vi skal kunne ha oversikt og få barnas fokus på treningselementene. Foreldre som ikke er med som trenere, kan stå på tribunen.

Utstyr som kreves er hjelm med gitter (med navn på teip-bit foran på hjelmen) og skøyter. Husk drikkeflaske, barna blir tørste!

Det er ønskelig at alle hansker/vanter på hendene. Hvis du har mulighet er det greit med beskyttelse for knær og albuer, samt halsbeskyttelse.

Utstyr på banen

Vi trenger hjelp til å ta fram utstyr til timen, og rydde av banen etterpå (tau, mål, hjul, ringer osv). Dette skal ligge ved innbytterbenken på motsatt side ifht tribunen. Vi setter veldig pris på foreldrehjelp her!

Meld på her:

Treningstider

Dag Tid Notat
Tirsdager kl: 17:30 - 18:30 Skøyteskolen
Lørdager kl: 10:00 - 11:00 Skøyteskolen

Kontaktpersoner

Tittel Navn E-post Telefon
Leder Knut Henrik Spets khs@jaril.no